EVEN VOORSTELLEN:

Ik ben één van die getroffen zzp-ers

Mijn naam is Danny, in 2019 nog uitgeroepen tot de beste Personal Trainer van Overijssel en in datzelfde jaar nog een recordomzet gedraaid maar nu werkeloos en uitzichtloos zzp-er.

Genegeerd door de overheid door het gebrek aan steunpakketten en overgelaten aan mijn lot door de regering die geen toekomstperspectief geeft.

Vorig jaar werd mij geadviseerd op een Plan B op te stellen voor als deze crisis aanhield. Hoe zo’n plan er dan uit moest komen te zien wist niemand. In loondienst als pakketbezorger of een krantenwijk nemen om mijn huur te kunnen betalen waren bijna serieuze opties totdat ik mijn eigen Plan B creëerde.

GET STARTED NOW

GEEN HULP

Door de corona-crisis zijn er veel zzp-ers getroffen die op dit moment geen inkomen, geen steunpakket en geen toekomst hebben.

GEEN VERTROUWEN

De politiek heeft ons in de steek gelaten, ze hebben ons kapot gemaakt. Verplicht thuisgezet en aan ons lot overgelaten.

GEEN TOEKOMST

Geen perspectief op (toekomstig) werk, niet weten of je de huur kunt betalen en of je hier ooit nog te boven komt. Daar liggen wij ’s nachts wakker van.

Maar nu gaan we het anders doen!

Wij nemen het heft in eigen hand! Om te overleven creeren we ons eigen ”Plan B”.

TOEKOMSTGERICHT

Een overlevingsplan waarmee de ZZP-er weer een toekomst krijgt. Dit vereist ‘out of the box’ denken en aanpassingsvermogen
 in een nieuwe wereld!

GET STARTED

SAMEN

Alleen samen gaan we met dit plan elkaar helpen overleven. Juist nu hebben wij meer met elkaar gemeen en kunnen we met elkaar deze crisis tot een goed einde brengen

GET STARTED

S.M.A.R.T.

Ons plan is Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdsgebonden
 en heeft een naam: ”Plan B”

GET STARTED

EEN NIEUWE WERELD

We gebruiken Blockchain Technologie om uit dit dal te komen

Voor ons plan maken wij gebruik van de Gulden Blockchain. Een technologie die past in een duurzame nieuwe wereld. Een blockchain die nog zal bestaan lang nadat wij met pensioen zijn en onze kinderen ook ten gunste kan zijn. Hoe? Dat ga ik je uitleggen….

Gulden Blockchain

Work with us!